Dagens shopping

 
 
Var till Rutvik å köpte lite blommor till min balkong. Miniros, tobaksplanta å nåns slags liten Petunialiknande.
Oj, höll på att glömma, ljusrosa dahlia oxå. Den syns knappt, men den står andra från höger. Man ser lite av den där.
 
 
Vit kant- å hänglobelia å så nån slags nejlika…om det var borstnejlika eller så kanske inte, jag minns inte Skrattar
 
 
Å så var vi in på Biltema å köpte lite spraylim som jag tänkte använda när jag ska klä mina skokartonger med nåt fint å göra fina lådor. Å en burk sån där krackeleringsmedel som jag ska använda på en terracotta-urna som ska få nytt liv. Först ska jag spraya den svart å sen på med det där, då blir det som på locket. Tror det blir skitsnyggt. Jag är så less på terracotta å det blir väl fler grejor som får sej en mejkåver med det där. Det ska bli kuligt.
 
 
Självklart måste man även få en stooor påse ostbågar. Det är appselut en världslig sak.
 
 
Å så tapeter till mitt sovrum. Den ska upp på väggarna där jag har dörren å fönstret. Väggen som sängen står mot ska kläs med vit pärlspontskiva å på andra sidan blir det ju skjutdörrar i ek (till garderoberna) från golv till tak. Det blir nog jättesnyggt!
 

2 thoughts on “Dagens shopping

Leave a Reply