Uppa me tuppa

 
De e väl så de ska va när de e påsk å allt. Vet inte varför
jag e uppe så tidigt idag. Kanske ere för att jag e ivrig att
få klart i hallen, men jag kan ju ändå inte fortsätta förrän
jag får en roller av X:et. Ska rolla dörrarna så att färgen
smetas ut bättre. Så ska taklisten upp oxå. Sen ere klart.
Dörrpostarna kan jag ta nästa sväng jag e ledig. De e ba
om nåra veckor. Då har färgen på väggarna garanterat
torkat å jag kan maskera dom. Jag kan inte måla utan att
maskera. Jag ba kladdar å kluddar ut färg överallt. Å sen
så e jag lite less nu ska jag erkänna. De e jobbigt att måla.
Fast de e tur att de e så lätt att man klarar de själv så att
man kan renovera sin lägenhet själv. För fnaaa va dyrt de
hade blitt annars.
 
…fin liten textruta de där vart…lämnar den så…
 
*mera kaffe*
 
***
 

One thought on “Uppa me tuppa

  1. Jaaa du….dom där nya färgerna, e som inge bra…Torkar innan man smetat ut dom…de vet jag…Rolla e bäst på stora ytor.Hur giftfria dom än är och bra för miljön, så ärom ingen höjdare till det man ska ha dom till…Men de blir nog bra sen skaru se 🙂 när allt är klart.Snyggt på bild i alla fall …..allti nåt :DDet där me o kleta färg överallt…de har du efter mig . :)För jag har ju lärt dig allt jag kan,,,eller …vare Inte kan..!!?!?!?!?!!!.. 😐

Leave a Reply