Sjukstuga

Håkan ligger sjuk i soffan. Han åkte till jobbet, men fick lämna efter några timmar, för han frös så förjordat. Han har feber, drygt 38° för nån timme sen å har nog stigit lite till, så det är inte så konstigt. Det är tur han har många filtar där på ryggstödet ifall den han har inte räcker till. Stackarn.

Hoppas jag inte åker dit jag med. Jag har klarat mej rätt länge nu. Sist jag var förkyld var i september om jag inte minns fel. Å innan det var det på våren nån gång, kanske april? Jag har iallafall tre sjukdagar sammanlagt under 2017 å hittills i 2018, så får se om det blir några till inom snar framtid. Det går influensa nu å flera har varit sjuk på mina ställen där jag städar, så jag kan ju dratta dit om det är nåt jag inte haft tidigare. Men jag har ett ganska så bra immunförsvar så jag kan ju klara mej oxå. *håller tummar å tår*

Nu ligger han där å hostar med en hink med vatten intill soffan ifall han skulle kräkas. Han mår inte bra, stackars lilla Håckemannen. Men jag hoppas han blir bättre snart.

20180323_181701

…det är inte utan att det känns lite svidigt i svalg å näsa, men kan ju vara inbillning…  sneeze

2 reaktioner till “Sjukstuga

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s