Öppen planlösning

Vi pratade om öppen planlösning, jag och stora storasyster, nåt som ingen av oss var särskilt förtjust i. Jag för att jag har varit och gjort byggstäd i såna lägenheter, vanliga treor både i stan och utanför, och jag tycker de är så små. Eller vardagsrummet och köket blir ju så litet.
Här nedan är en video som jag filmade i en av treorna. Det känns som att möblerna i kök och vardagsrum måste ligga kloss mot för att rymmas.
Inte för att jag vill ha ett stort kök så, men jag vill inte ha soffan en meter från köksbordet. Om man skulle sätta ihop mitt kök och vardagsrum skulle det ju vara så mycket större än detta. Varför gör man det så litet?

…sen finns det ju det som är större, men då kostar det ju…nope, not my cup of tea… 

2 thoughts on “Öppen planlösning

  1. Men så pjattig. Är ju mer som att ha en kokvrå i v-rummet för det ryms ingenstans. Inte fint. 🤪

Leave a Reply