Ingen vanlig dag

Nej det är ingen vanlig dag, för det är Almas födelsedag, hurra hurra hurraaa!
Idag blir Alma 2 år.

Våran älskade lilla skruttunge som börjar bli vuxen. Inte helt och hållet, men det är stor skillnad på henne nu och för ett halvår sen. Hon är mycket lugnare. Busig, men hon har lärt sej att inte bitas och mina garnnystan får vara ifred, fastän jag har dem lättåtkomliga i soffan, förutom igår förstås. Hon ville väl “make a statement” för jag satt vid datorn hela tiden och hon blev väl less och undrade vad som skulle få mej att kliva upp ur kontorsstolen, så hon tog det som hon förstått är mej mest kärt…ett garnnystan. Hon bar det så försiktigt i munnen när hon med bestämda steg styrde mot datarummet och släppte det genast när jag började skratta.
Hon är så jäkla rolig och söt den där lilla tösen 

Hon är intelligent också och jag tror att hon kan lära sej massor om man ger det tid och tålamod. Kanske man skulle skaffa sej en sån där klick-grej och börja träna henne?
Inte så hon blir nån cirkusartist eller så, men vanliga saker som jag skulle kunna ha nytta av, som att dammsuga, slå på diskmaskinen och hänga tvätt o dylikt. Hade ju varit jättepraktiskt.

Hon är väldigt pratsam och svarar i regel alltid när man talar till henne. Men hon är lite av en kverulant och gnäller och klagar högljutt när det är nåt som går henne emot. Fast inte så det stör, jag lyssnar gärna på hennes klagolåt. Det är ljuv musik i mina öron.

GRATTIS min älskade lilla sötaste, goaste, finaste, mysproppskissekatten!! 

…tänk vad tiden går fort…vi köpte ju henne nyss!… 

2 thoughts on “Ingen vanlig dag

Leave a Reply