Vårvinter

Nu är de här, de vackra, soliga vårvinterdagarna. Nu kan vi ta de där härliga långpromenaderna och lapa i oss ljuset som vi saknat i så många veckor.

Inte börja längta till våren, om än man känner att det spritter i kroppen, nej, stanna i nuet och åtnjuta denna kalla, friska luft samtidigt som vårvintersolen blygsamt värmer på kinden. Hör hur snön knarrar under fötterna. Fåglarna kvittrar i träden och bjuder på sin vårsymfoni. Barnens skratt på gårdstunen.
Allt detta må vara trivialt, men ack så givande och alldeles gratis.

Nu gick ju inte jag nån långpromenad direkt, jag gick bara till Hemmafrisören på Hummergatan och hämtade ett paket. Jag har beställt nånting som ska vara till mitt projekt som jag påbörjat, men inte slutfört. Det tar sin tid och det får det göra. Man måste inte få allt färdigställt nyss, om än man skulle vilja det. Och jag behöver Håkis hjälp och det finns inte så mycket tid över för det, så därav dröjsmålet.
Dock är jag inte mindre taggad på resultatet. Jag längtar tills det är klart. Oj, så jag tror det blir fint!

I afton kommer Håkis hit. Han ska sova över. Vi ska ha tv-kväll med Alla mot alla, filmtajm, chips med dip och mys med tända ljys. Ser fram emot det.
Ha en fin dag…om jag inte tittar in senare…So long! 

Leave a Reply