Onsdagsrapport

Idag var jag till tandläkaren och sanerade bort all amalgam som jag hade, så nu har jag inget kvar alls och det känns ju bra. Nu blir jag kallad igen i juni 2022. Skönt!
Det var fint och pyntat i stan, man är ju så sällan där när man inte jobbar där längre. Jag handlar ju allt på Storheden eller online, så man missar allt som händer inne i stan. Butiker kan komma och gå eller flyttas på och jag har noll koll. Undrar om det ens kommer finnas om tio år. Det hade ju varit tråkigt om allting lades ner, om än jag inte åker in så ofta, men det måste ju finnas där ifall jag får lust.
Jag låter som en bortskämd unge, jag vet.

Valle mår inte bra idag. Han satt och drack vatten och sen hoppade han upp på bordet, för att helt plötsligt hoppa ner igen och nästan skrek “aauuu, aauuu”…sen började han kräkas. Vatten blandat med lite blod. Så brukar det ju vara när han kräkts mycket redan, när strupen blir uppriven, men han har inte kräkts idag vad Håkan vet. Hoppas det bara var nåt tillfälligt. Jag vill inte att han ska dö än.
Usch, det är inte alls kul detta. Men hur det än är så ska han inte lida. Nu ligger han och vilar, ibland spinner han här bredvid mej. Han tvättade sej alldeles nyss, det brukar de inte göra om de är jättesjuka, så kanske, kanske är det bara nåt tillfälligt. Håll tummarna!

…älskade lillskrutt…du får inte lämna oss än…

2 thoughts on “Onsdagsrapport

  1. Hoppas det är övergående, han har ju funkat hyfsat bra ett tag men kändes lite jobbigt med spyandet.

    1. hjå det var inte kul när man hela tiden får hopp om att han mår bra då han utemellanåt är så pigg och lekfull, om än bara i nån minut, men ändå…han är ju gammal

Leave a Reply