Fredag igen och…


Ja men hörrni, finns det nåt bättre? Då vet man ju att det snart är måndag igen och man äntligen får komma tillbaka till drömfabriken!
Nänä, okej, ingen köpte det.
Iallafall…Håkis är sjukskriven för sina diskbråck i ryggen, idag andra dagen, men han har skjutsat mej till och från jobbet ändå och varit med Valle under min arbetstid. Flickorna har ju varandra och hade ju ändå varit själva om han hade jobbat.
Idag bjöd han mej på MAX efter jobbet, för jag hade lagat köttbullar och massor med stuvade makaroner åt honom, nåt han är väldigt förtjust i, som han hade kvar av så han hade mat, men inte jag, därför fick jag ett halloumimål. Det var gott, för jag var hungrig, men jag gillar inte att de lagar maten i förväg och varmhåller det, för man känner det på konsistensen. Det blir torrare och hårdare. Det hade varit så mycket godare om det var nylagat. Så ingen mer MAX för mej hädanefter. Däremot äter jag gärna mina halloumimål på Måttsundsrestaurangen. Jisses så goda de är där!

Det är, som de flesta vet, Lucia på söndag. Måtte vi får lite snö tills dess. Nu har vi haft plusgrader varenda dag denna vecka så den lilla mängd snö vi hade har smält bort. Det kan ligga nån liten hög kvar efter plogbilens efterlämningar, men de räknas inte. Jag vill ha vitt överallt.
Jag som tänkt att vi är på väg mot en ny istid, men det är tydligen bara på sommaren. Fast snön kommer nog snart. Säkerligen med råge. Det är nåt vi blir rikligen belönade med varje år så det kan gott komma redan nu så att det liknar lite mer vinter och jul än detta höstväder.

Nåja, nu ska jag gå och göra kväller. Jag får sovmorgon till klockan sju, för sen ska vi åka och handla, vi har ju börjat göra bort det tidigt så man slipper långa köer och trängsel. Med munskydd och handskar. Vi vill inte bli smittade. De var för övrigt och sprayade idag igen på jobbet, för säkerhets skull. Det var en kille som åkt hem i feber. Usch, som jag längtar till denna pandemi är över. Men nu är det inte länge kvar tills de börjar med vaccineringen, så den ska väl dö ut vad det lider. Ja jisses, att man skulle uppleva nåt dylikt hade man ju aldrig trott. Man har ju läst om alla andra pandemier och tänkt att det är tur att man lever i rätt tidsålder och så kom det här som en käftsmäll. Fick man vackert inse att det nog inte spelar nån roll när man lever, det kommer alltid uppstå nån form av farsot.
Nä, nog med grubblerier, nu är det full fart mot sängen och ses imorron igen.
Kram och sov gott alla ♥

Leave a Reply