Bilder som inte kom med

Man har ju alltid bilder som inte får komma med för att man väljer andra som kanske är bättre eller att man har nog många bilder och inte vill ha så många från samma ställe och blir tvingad att välja bort några. Då kan man ju visa dem en annan gång, som nu i “bilder som inte kom med”.

Det här är från Hägnan i Gammelstad när vi var där under vår semester. Det känns ju så nyligen fast ändå en evighet sen. Man känner ju lite vemod, när man ser tillbaka så här, om än det är mysigt med hösten också. Den här bilden kom inte med för jag valde en med en get istället, som var tagen åt andra hållet. Eller var det ett får? Nåja, nåt klövdjur iallafall.

Älskar detta hus! Det är här de bakar och säljer sitt bröd.

En lite konstnärlig bild på mej när jag var lite wild ‘n’ crazy. Eller kanske jag försöker se ut lite som en artist? Nej, nu kom jag ihåg, jag provade mina gamla peak performance solglajjor och ville ta en bild. Tyckte den var lite rockig så jag lekte lite med redigeringen och det här blev resultatet.

En tvillingjordgubbe. Det blev två när jag tog bort det gröna.

En gullig fågelskrämma i rostig plåt har de låtit sätta upp vid stranden av Skurholmsfjärden. Plåthilda heter hon vid närmare efterforskning. Så gulligt!

En liten humla.

Närstudie av en sovande Alma.

Som alla andra katter gillar hon att krypa in i kassar och kartonger och allt som hon bara ryms i.

Så gott och läskande med kylskåpskall melon. Det blev mycket av det denna sommar.

Vacker solnedgång på ranchen.

Och många bilder på vägen har det blivit. Jag bara gillar det av nån anledning.

Den här bilden på Alma, eller snarare Almas fötter, har jag tagit idag, så det är en helt ny bild. Hon är ett ständigt objekt för plåtning, den lilla fluffmajan.

Och denna bild är det allra senaste. Det är på nyponbusken hos Håkis. Den blommar än, den lilla rackarn så det är mogna nypon och rosor om vartannat. Men inte så länge till. Snart tar frosten vid och alla bladen faller till marken. Fast den är ihärdig, busken, jag gillar den väldigt mycket.

…det var allt för idag…nu är det läggdags…god natt och sov så gott… 

Leave a Reply