Lurre och sånt

Till lurre blev det nudlar med en drös stekta wokgrönsaker, en aning orientdressing och sweetchilisås. Gott som tusan! Håkan kom och åt han också. Vi ska vänta en stund och sen går vi ner till stranden och badar. Hoppas det blir av den här gången. Är riktigt badsugen. Har en aning skallebank, men har tagit treo så det går förhoppningsvis över snart. Tror det är värmen som gör det, för jag har ju tränat och stretchat nacken och fått massage så jag borde inte ha ont av den iallafall. Och jag dricker ordentligt med vatten. Jag har druckit ungefär 1,5 liter varje dag plus dricka, saft och kaffe, så det är inte uttorkning det beror på heller. Nåja, bara det går över så är det bra.
Nu är det inte ett moln på himlen så långt ögat kan nå, så det lär vara ordentligt varmt när vi går ner till stranden. Det blåser inte nämnvärt mycket heller. En lätt sydlig bris. Men vem klagar? Inte jag. Härligt med sommarvärme ju. Vi har ju semester! Tjohhooo!!

20200623_133915[1]

…nu får tiden gå lite snabbare…kräftan i mej vill ner i plurret…  bada

2 thoughts on “Lurre och sånt

Leave a Reply