Årets första dopp

Nu har vi varit och badat. Det var så himla skönt. Kallt först så klart, men när man väl doppat sej så var det så härligt.

20200623_164437[1]

Jag hann inte ta nån bild på Håkan, för han doppar sej bara lite snabbt och sen upp. Han har inte förstått det där att ju längre du är i vattnet, desto varmare känns det. Ja, inte alltför länge förstås, men man måste ta några simtag och sen känns det inte kallt alls. Jag ville ju bada lite längre, jag är ju sån som leker i vattnet, men nu gick jag också upp efter en kort simtur bara. Skönt iallafall att ha fått doppa sej.

20200623_164234[1]

Men man var lika varm igen halvvägs hem, trots att det var molnigare än jag trodde. Vi åt varsin piggelin när vi kom upp och nu sitter vi vid varsin dator. Jag har tagit fram semmelbullar, som jag har kvar, på tining och ska äta varsin sommarsemla. Det har vi aldrig testat. Undrar om de smakar lika bra nu? Det tror jag säkert. Ture Sventon äter dem ju året om, så varför inte vi? Det ska bli gott, med en stor kopp kaffe.

20200623_164321[1]

…så var årets första dopp avklarat, men det blir fler, vill jag lova, om värmen fortsätter…tur jag har fläkt i sovrummet… fläkt1

3 thoughts on “Årets första dopp

  1. Skönt som tusan även om du överdriver lite att jag vill upp på en gång 🙂

Leave a Reply