Dags för kastrering

Nu är det hög tid att boka tid för kastrering på Alma. Hon är en äkta marskatt, några dagar för tidigt bara, men nästan rätt. Hon är inte ens åtta månader. Är inte det tidigt?
Jag vet inte…


…som hon friar till Valle…stackarn…märkligt ändå att hon känner att han är en hane…  hm2

3 thoughts on “Dags för kastrering

  1. jo, vi har pratat om att boka tid och Vilma kastrerades när hon var ett halvår, men hon påvisade inga sexuella tendenser och Hampus kastrerade vi inte förrän han var 1 år och 8 månader, då började han visa att han ville para sej, Valle och Nalle var nästan ett år, tre veckor ifrån, när de kastrerades och då hade de börjat försöka sätta på varann så vi visste att de var mogen, så det är därför jag tycker det känns tidigt att Alma vill para sej redan, hon är ju bara barnet =D
    Men det är väl olika på könen, jag vet inte

Leave a Reply