Måndag och första arbetsdagen

Första arbetsdagen avklarad. Det gick bra. Det är konstigt det där att trots att man varit ledig en hel månad så är det som att man inte varit borta alls när man kommer tillbaka. Det kändes faktiskt kul att träffa alla gubbar och några gummor igen.
Jag fick köpa en kartong ägg, men sen får vi åka till henne om vi ska ha i fortsättningen, för tyvärr så går hon i tidig pension nu. Hon är bara 63, men gubben hennes är pensionär och hon har funderat på att gå hon med och nu har de köpt en valp så det avgjorde saken. Hon vill vara hemma med vovven.
Ja, vi får se om det blir några fler ägg från henne då. Typix! Men jag förstår henne så väl. Jag skulle ha gjort likadant.

Nu har vi duschat och är rena och fina. Vi ska gå och ta en liten kvällsmacka. Håkan hittade nämligen nåt han pratat mycket om när vi minns tillbaka till barndomen, fast den trycktes inte ut ur en tub då utan man skar av den med en tråd, vilket ansågs ohygieniskt så den togs bort sedermera och kom mej veterligen inte tillbaka i ny tappning förrän nu då. Jag talar om Raketosten. Nu finns den som mjukost i tub, så den ska vi smaka nu på lite limpa.

DSC_0339

…hoppas den har en egen smak och inte som alla andra mjukostar…nåväl, ses imorrn…  hej3

2 thoughts on “Måndag och första arbetsdagen

Leave a Reply