Nu blommar lupinen

Lupinen, som jag trodde var luktärt, blommar så fint nu. Jag är så glad att det var rosa-vita, så det inte var de vanliga lila, för jag har redan så mycket lila där i hörnan, syrenen och toppklockan som växer under. Inte för att de blommar samtidigt, men ändå. Kul att ha lite andra färger i trädgården. Och den där orange-röda millionbells är ju sååå fin! Den är visst mer tålig också än de andra färgerna och det passar ju bra nu när det har blåst såna stormvindar tidvis. Älskar dem och jag vill ha samma nästa år.

20190810_101536

Älskar även lupin och har alltid velat ha, men sorkarna har ätit upp rötterna, antar jag, eftersom de aldrig kommit igen andra år. Men förhoppningsvis få de vara nu.

20190810_101545

…undrar om den tredje är nån annan färg eller om det är samma, den som inte slagit ut än… bf-flowerwater

Leave a Reply