Nu blir det jordgubbstårta

Jag sa ju tidigare att jag planerade göra jordgubbstårta, men det blev inget med det då. Men nu har jag plockat en ordentlig mängd så nu ska jag baka tårtbotten och sen blir det till att fylla och dekorera. Det blir en enkel med aprikosmarmelad och vaniljkräm som fyllning toppad med söt, vispad grädde och jordgubbar. Sen river jag över lite mörk choklad. Så simpelt, men sååå gott! Jag älskar tårta och man får äta det trots att man inte har nåt att fira.

20190801_110103

…fast, jag vet!…idag är det ett år sen jag åt kött sist…det kan vi fira…hipp hipp hurraaa  queensday1

2 reaktioner till “Nu blir det jordgubbstårta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s