Blir det nån sommar?

Alltså, detta kvällsljus. Det är så vackert. Mjukt och varmt.
Nu är det inte så länge kvar tills det börjar bli mörkt på kvällarna igen. Jag har inget emot det, tvärtom så gillar jag hösten. Men jag gillar förstås sommaren också. Det hade inte gjort nåt om det blev lite varmare bara. Den här sommaren har inte levererat riktigt ännu. Kanske väntar den på att vi ska få semester? Jag hoppas det, för än så länge har jag fått springa i tofflorna inomhus.
Fast egentligen gör det väl inte så mycket. Vid närmare eftertanke så gör det inget alls. Jag bryr mej mindre för varje år som går. Jag blir inte stressad som förr när jag inte hann vara ute och sola. Nu kan jag ju bara smörja mej med brun-utan-sol om det inte blir väder. Vem bryr sej om det är äkta eller fejk? Resultatet är ju detsamma. Man ser lite fräschare ut, helt enkelt. Så om denna sommar inte blir nån bra sommar gör det inte nåt. Vi får vara lediga och ha det skönt ändå. Det enda jag befarar är att det inte blir några bär. Det tar en evighet för jordgubbarna att växa till sej och ska de mogna och bli riktigt goda så krävs det sol och värme. Och det är så mycket kart så jag hoppas verkligen att de blir till stora, goda gubbar.
Nåja, nu ska jag inte sitta här och svamla mer om det. Tiden får utvisa om det blir nån sommar eller om våren övergår i höst direkt. Nu ska jag gå och göra kväller. Nattinatti!

DSC_0725

…sov gott alla…ses annan dag…  sov11

Leave a Reply