Presenterna

Jag fick jättevackra blombuketter. Pioner är ju så fina och doftar så gott!

DSC_0019

Jag bjöd på smörgåstårta. Rätt så god, men de vanliga med charkuterier är godare, tycker jag och så är jag mer än lovligt trött på smörgåstårta. Nu vill jag inte ha det förrän Håkan fyller år, nästa sommar.

DSC_0020

Jag fick shorts och linnen i present.

DSC_0023

Och en fin tempeltavla.

DSC_0025

Och så nåt gott att smutta på. Amarula cream som är så gott.

DSC_0024

Och så fick jag pengar. Alldeles för mycket vill jag säga. Jag fyller inte ens jämnt, bara…eh…35. *host*
Tack så himla mycket för allt! Det var för mycket. Jag behöver verkligen inte så här mycket…fast det är jättekul och jag blir jätteglad, jag är ju som ett barn…men jag behöver verkligen inte få presenter. Jag ger mej ju allt jag pekar på redan som det är.
Bortskämd är jag. Av er och mej själv. Herregud!

TACK av hela mitt hjärta! b8107991855dc095788d35b493f0402f_thumb

4 thoughts on “Presenterna

  1. Tack så mycket för den goda smörgås tårtan och trevligt sällskap och till Håkan en jätte tack för hjälpen puss och kram min babis

    1. ja, den var inte dum alls, lite osalt bara pga att det bara var lite gravad lax å räkor, inga andra charkuterier, men så blir det när man är pescetarian 🙂

Leave a Reply