Rena fönster

Asså…finns det nåt härligare än nyputsade fönster?
Jo, herregud, det finns massor med härligare saker, men jag tror att man gruvar sej så förbajjat över att sätta igång med putsningen å det är därför det känns så jäääkla skönt när det är gjort. Å man vet att man inte behöver ta tag i det igen förrän om ett halvår ungefär. Ibland ett år om man är som jag. Det händer att jag hoppar över vårputsningen. Kan bero på att vi åkt till ranchen å inte är hemma igen förrän till hösten.

DSC_0034

Det är ju så fint oxå! Finns inget som känns så bedrövligt som skitiga fönster. Eller, jo, det finns massor med bedrövligare saker, men man måste ju för fasen kunna se ut. Å det känns inte som att man får nån bra skärpa genom smutsiga fönster. Å så nu på hösten när solen ligger lågt å man ser allt damm som virvlar, även om man nyss har städat, så gör smutsiga fönster att det syns ännu mer. Det blir lixom ett filter som ger alla dammkorn en speciell lyster. Eller är det bara jag som inbillar mej? Haha, jag vet inte.
Nöjd är jag iallafall med min insats å ska nu fortsätta med lite mer städning här. Å stryka nya längder till köket. Fönstret i vardagsrummet tar jag imorron, för jag har tänkt städa hela balkongen så jag tar allt då.
Ha det fint å so long!

DSC_0035

…måste nog få i mej lite lunch först…hungrig ju… fallsmiley6b-1

Leave a Reply