Gardinerna uppe

Jaha, då var jag färdig för idag då, med allt arbete. Så himla skönt!

DSC_0037

Inte nån större skillnad. Gardinerna innan var ju oxå vita, lite skirare bara, men det blev fint ändå. Gillar dessa med lite kraftigare tyg, men känns ändå inte vintriga. Det blir de sen när julgrejorna kommer fram.
Det känns helt underbart att ha detta bakom sej. Men en sak måste jag ändå göra innan vintern å det är att byta tätningslist i alla fönster. Det är bara smul kvar av dem jag har. Å så måste jag byta luftfiltren i vädringsluckorna i vardagsrummet, sovrummet å datarummet. Ujuj, det är mycket nu.

DSC_0042

…nu ska jag bara chilla å fortsätta med balkongen imorron…så skönt!…  lat1

4 thoughts on “Gardinerna uppe

  1. Bytt tätlister har jag gjort bort. Skönt att ha det borta.
    Här var det också bara fras kvar. En del hängde fast i fönsterkarmen när man öppnade och på vissa ställen fanns det ingenting. Inte undra på att jag tyckt att det kändes som att blåst in och värst på vintrarna. Ska bli spännande och se om det gör ån skillnad i vinter eller om det vara är fönstren som är helt slut. Dom har jag trots allt måååånga år på nack..karmen.

    1. jag har iallafall inte känt att det är kallare i lägenheten, som tur var, men det måste väl bytas ändå
      skönt är det iallafall att ha dem rena å fina, de var så jäääkla skitiga, men nu ser jag ut igen =)

Leave a Reply