Det blev gott ändå

Tänkte prova göra morotsbiffar, men det gick sådär. Det blev en god morotsröra istället med blomkål å sallad toppad med lite majs. Typ man tager vad man haver. Vad jag inte tänkte på var att jag borde ha vattnat ur morötterna först, men sånt kommer ju inte jag ihåg. Iallafall så går det ju bra att äta det så här oxå, för smaken var det inget fel på å om jag lyckas med biffarna i framtiden så vet jag att de blir jättegoda.

DSC_0043

…inte lätt att vara nybliven prescetarian…fast om man letar så hittar man nog recept… mys

En reaktion till “Det blev gott ändå

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s