Grattis på månaden

Jag kom på att jag nu har varit prescetarian i en månad. Har alltså inte ätit kött sen första augusti. Men fisk, ägg å mejeriprodukter har jag ätit. Annars skulle jag lida av svår proteinbrist då jag inte kan med bönor å kikärter å sånt. Huuujedamej!
Det går jättebra att vara utan. Ingen större bedrift. Känns väl egentligen inte så annorlunda, man behöver bara komma ihåg att man inte kan äta vissa saker längre, om jag inte vill äta kött då förstås. Men det finns så mycket annat att äta istället så nää, jag kan inte säga att jag saknar det direkt. Inte än. Det kanske kommer senare. Den som lever får se.
Men grattis till mej då…på månaden.

skål5.gif

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s