Paula funderar

När man läser om alla skolor å dagisar som stängs p.g.a snökaoset å folk ombeds att hålla sej hemma i södra Sverige, så undrar man ju varför i hunnan vi byter till vinterdäck här uppe. Tänk! Vi skulle få vara lediga ända från november till april om allt stängs när det snöar lite. Hur fantastiskt?
Vi skrotar alla snöplogar å snöslungor för säkerhetsskull. Ååååh…tänk så mysigt. Redan i oktober börjar man hamstra mat så det räcker hela vintern, sen får vi sitta i lägenheterna å stugorna å bli insnöade.  snöa1

Nähä  smile_thinking

En reaktion till “Paula funderar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s