Första mars

fufamovår
Hejsan hallå! Idag är det första mars, alltså första vårmånadens början. Men var är våren? Vi har typ kilometerdjupt snö, minusgrader å fågelsången krackelerar i kylan. Fast idag har vi inte haft så himla kallt ändå. Det var bara på morgonkvisten. Klockan halv två, när jag skulle gå hem från jobbet, var det bara ca -7°, men jag gick inte ändå, för jag var trött, sur å hungrig å hade dessutom ont i vänsterfoten. Jorå, den har börjat spöka igen. Jag trodde det var ett överstökat problem, men det var bara en önskedröm.

Nu sitter jag här å fryser å är jättesugen på stekt korv å potatismos med hackad lök i så jag måste gå å laga det å så får jag återkomma med ett trevligt inlägg lite senare.
Vad nu det ska handla om? Jag har inte så mycket att berätta, men jag ska försöka tänka ut nåt. Jag har ju blogglust nu för tusan å då har jag inget att skriva om. Just my luck!
Nåja, jag får väl skriva ett tråkigt matinlägg om inte annat. Fast nää, det måste innehålla nåt annat oxå. Vi får se vad det blir, men iallafall, grattis på första vårdagen!

…eeh…ja…  smile_thinking

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s