Hejdå februari, hejdå vinter

Hallå hej alla! Idag är sista februari, sista vintermånaden, om än man inte skulle kunna tro att det kommer nån vår överhuvudtaget. Vi har haft så himla kallt, men solen har strålat från en klarblå himmel å den värmer mer å mer ju högre upp den kommer. Härligt!

Valle å Vilma gillar att ligga i soffan där solen skiner. De känner nog att våren är på G. De blir ju inga marskatter, för de är ju kastrerade båda två, men de älskar att ligga å låta solens strålar värma medan de tvättar sej å ligger å myser. Annars ligger Valle sällan i soffan. Han föredrar gröna fåtöljen. (Förutom de gånger han kommer å absolut ska ligga där jag ligger å sitter å psykar mej tills jag flyttar på mej.)

20180221_145314

Jag önskar jag kunde säga att de snart får gå ut, men det dröjer lite till. Ett par månader får de allt vänta. beroende på hur varm april å maj är. Förra året var det så kallt så jag tror att de fick vänta ända till juni innan vi åkte till ranchen. Hoppas det blir varmare nu. Å hoppas det blir en varm å fin sommar. Jag ska ju ha semester, äntligen. Fyra långa, härliga veckor å jag hoppas att vädergudarna är snälla mot mej så jag får maximal njutning.
Å det vill nog Valle å Vilma oxå.

20180221_145726

…visst är det så härligt med solen å ljuset…mörkret är oxå mysigt, men var sak har sin tid… m1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s