Ny mobil å silvershampo

Hallå hej alla! Idag är jag så taggad, jag har nämligen äntligen fått beställa min efterlängtade Samsung Galaxy s9. De släppte förköpet 18.15 å jag satt förstås beredd för att hinna med. Hoppas jag får den snabbt, jag vet inte hur länge det kan ta, men det stod att de genast skulle packa ihop min beställning. Ååååh så roooligt!!

Jag hade hoppats på en guldfärgad, men så kom jag på att det nog inte spelar så stor roll, jag ska ju beställa ett skal från Ideal of Sweden till den så färgen kommer ju ändå inte att synas. Men det blev den näst bästa färgen, rosa. Eller är den ljuslila? Jag vet inte, snygg är den iallafall.

s9

Vi var till kära mor igår så hon fick sin semla som hon efterfrågade här i bloggen. Eller efterfrågade å efterfrågade…hon sa att hon ville ha å bortskämd som hon är så åkte vi ju dit direkt. Eller direkt å direkt, förra helgen hade hon ju långväga besök så vi fick vänta till den här helgen istället.
Nä, skämt åsido, det var kul å lilla storasyster med make kom oxå förbi så det var väldigt trevligt, om än jag fick så förjordat ont i nacken å axlarna å så klart skallebank ovanpå det. Jag fick en Pronaxen av mamma som började verka när vi var på väg hem så jag klarade av att åka å storhandla på ICA-Maxi, men däremot när vi kom hem fick jag ont i magen. Det var säkert tabletten. Inte för att jag har magkatarr eller sår eller nåt sånt. Men jag blev konstig i magen å fick springa på toa fem gånger. Idag är jag bättre, men har haft lite, lite ont. Eller ont, lite små-öm sådär, men det går väl över helt till imorron. Så det har inte blivit så där jättemycket gjort här hemma. Jag har fuktmoppat golven å gjort kycklingsallad, det är ungefär allt.

Jag har duschat nyssens å tvättat håret med silvershampo. Inte för att det är särskilt gult, mitt hår, men jag vill ha det lite ”gråare” än det beigea jag har. Vet inte riktigt hur resultatet blev, för håret har inte hunnit torka ännu, men det är ett jäkla bra shampo, dyrt är det oxå – jag betalade över 200 kr, men jag har sett att det finns billigare på nätet – så jag misstänker att det blev perfekt. Får visa bild en annan dag. Förresten var hårfärgen jag köpte sist, Schwarzkopf ljus champagneblond 530, riktigt bra. Jag hade i den i 45 minuter, för att få lite ljusare å resultatet blev ovanligt naturligt för att vara nyfärgat, det brukar ju aldrig annars bli bra på en gång utan kräver några tvättar. Å så lite silvershamponering för att gråa till det en aning. Mycket bra stuff!

Ja hörrni. Så här sitter jag nu, perfekt i håret å snart ägare av en Galaxy s9. Livet är gott!

20180225_194710

…hoppas s9:an går att ladda på min platta…tråkigt om man inte får använda den mer… mm2

Ps. Mamma, jag hittade min ”Lypsyl” i fickan på munkjackan.

2 reaktioner till “Ny mobil å silvershampo

  1. Det var jag nästan säker att du skulle hitta” lypsylen” i fickan och så roligt att du får din efter längtade nya Samsung. Får jag köpa din gamla?Kraamisar

    1. Hjå det ska bli himla kul med en ny mobil, jag har längtat så, men jag ska inte sälja min gamla, för den ska vi ha i sovrummet å casta till tv.n, för vi kan inte se med dekodern, det bara flimrar å stör hela tiden…med mobilen funkar det perfekt.
      Kraaamis ♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s