Härligt väder, harig katt å skogsplantering

Hallå hej alla! Idag är det så härligt väder så jag ville egentligen bara fortsätta promenera hur länge som helst, men mina ben tillät inte. Jag har lite ont i sidan av höger knä å så värker det i höften å smärtar en aning under vänster fot, ja ni vet, såna där allmänna krämpor som vi har de flesta av oss. Men jag går ändå, fast inte längre än nödvändigt idag då, för jag hade ju redan varit i farten i sex timmar. Hade inte suttit sen halv sju på morgonen, jag tar ju inga raster, å var hemma halv ett så det är inte konstigt att benen ömmar.

20180219_120648

Mycket folk på isen en sån här dag, inte helt oväntat. Hade jag varit ledig skulle jag oxå bege mej ut å vandra där. Det är jätteskönt, med solen i ansiktet så man får lite färg. Undrar om den tar ännu?

20180219_120833

När jag kom hem höll de på att skotta taket med en skylift. Vilma blev så rädd när de kom utanför vår balkong å ville bara gömma sej, så jag satt å höll fast henne tills den försvann å sa att hon var så duktig, för hon satt still då när den åkte iväg, men så snart jag hade släppt henne sprang hon å gömde sej under gröna fåtöljen. Hon är så harig å jag försöker få bukt på hennes rädsla genom att utsätta henne för sånt hon är rädd för, men det verkar inte funka så bra på henne. Suck!

20180219_122907

Sen såg jag att det börjar gro i en liten skogsplantering jag har i köket. Nu tänker ni nog att jag inte riktigt vet vad jag skriver här, men det är nästan en skogsplantering. Ni vet, i min hyacintgrupp som jag hade i julas låg det små kottar, som jag tycker är så söta, å de har fröat av sej. Självklart måste ju jag peta ner de fröerna i lite jord för att se vad det blir av dem. Jag vet inte vad det är för typ av gran. Kan ju vara nåt jättefint!? Å idag såg jag att de börjat gro!  hapydancsmil
Jag smsade Håkan å frågade om vi skulle göra en granhäck, hehe. Eller kanske jag planterar dem i krukor på balkongen. Klarar de det? Man brukar ju ha enar i kruka på vintern. Vi får se vad det blir av det helt enkelt så jag vet vad jag kan göra med dem. Men det är väldigt kul! Det kan ju vara nån tjusig ädelgran. Vad finns det för granar som har så små kottar egentligen?

20180219_125751

…hoppas det är nåt snabbväxande så man får se snart…  mys

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s