Det blev ett skrivbord iallafall

Hejsan alla glada! Å alla ledsna oxå för den delen, här diskriminerar vi ingen!
Idag har jag färgat håret, ljus champagne…jorå, fint ska det va’…å så har jag målat ett litet skrivbord som Håkan snickrade till mej igår. Jag kom på att jag nog ville ha ett litet, litet ändå vid fönstret, så att katterna kan ligga bredvid där jag sitter å jag har nånstans att ställa tangentbordet å kaffekoppen, eller som nu julmustglaset. Tidigare har jag fått ha det i bokhyllan, men det kändes inte riktigt bra.
Jag behöver det inte till nåt annat så det blev ett enkelt snickrat som är 119 cm brett, 30 cm djupt å lika högt som fönsterbrädan, just för att katterna ska få lite bredare att ligga på. Jag tycker det blev väldans bra.

DSC_0107

Gardinerna är mina gamla som vi hade i köket på ranchen när jag bodde där. De är bara 160 cm så de hänger inte ner till golvet å jag vill inte ha så långa nu när bordet står där. De är så fina, en av mina favvosar faktiskt. Gillar färgen å har letat liknande rutiga gardiner, men det finns inte att få tag på, men nu får jag ha dessa iallafall, så nu är jag glad. Håkan har två par till, för jag hade likadana i alla tre fönster, så vill han ha dessa nån gång så kan han oxå det. I fönstret vid köksbänken behöver han inga längder.

DSC_0109

Satte videkvistarna i lilla vita urnan. Inte för att jag firar påsk eller så, man kan ju ha såna framme ändå. Lite fint från naturen bara.

DSC_0110

…jo, jag har kvar de röda stjärnorna, vill inte ta ner dem, men kanske skulle ha bytt till de vita istället…nåja, inte så noooka…  smiley001

Leave a Reply