Potatisbullar å magnetröntgen

Hej hopp alla i den sena kvällen! Vi är hemkomna för en stund sen. Jag har hunnit fika lite frallor, som vi köpte på Coop där vi stannade innan vi åkte hem å köpte även lite mjölk å fil, å tänkte hinna blogga lite innan läggdags.

Igår gjorde jag potatisbullar med bacon till dagens lunch. Jag la dem i en ugnsform å sen klippte jag bacon å tryckte in dem emellan å sen in i ugnen. Så simpelt å jättegott, istället för att stå å steka allt för sej, det tar ju en evighet å man blir fast vid spisen, så hädanefter kommer jag alltid att tillaga dem så här.

20180222_140003

Idag skulle Håkan på magnetröntgen av ryggen. Han har ju diskbråck så de måste väl kolla hur illa det är, om det krävs nån operation eller om det bara är att begrava honom med en gång. Det får vi snart veta när läkaren har kollat på det. Det var i Piteå å jag följde med som moraliskt stöd. Vi hamnade en kort stund bakom en timmerbil som körde 30 på e4an å jag sa till Håkan att det förvånar mej inte om det är en sån där moppebil framför som sinkar oss. Mycket riktigt, eller nästan iallafall, det var en epatraktor som irrat sej ut till storvägen, vad han nu hade där att göra. Icke tillåtet för långsamma fordon att uppehålla sej där.

20180222_174232

Men nervös som Håkan var att vi inte skulle hinna i tid så hade vi åkt alldeles för tidigt så vi fick vänta en timme innan han fick komma in. Jag försökte övertyga honom om det redan hemma hos honom, men jag talade för döva öron. Nu vet han bättre.

20180222_185246

Iallafall så fick han briljera med sina kunskaper när Vem vet mest började på tv:n. Inte för att det var så många åhörare, det var jag å en farbror som imponerade höjde ögonbrynen vid varje rätt svar.

20180222_191037

Å på hemvägen var det norrsken. Jag har inte sett det på flera år å när jag äntligen gör det, tror ni att jag snabbt som blixten tar upp mobilen för att fota? Nerå, jag väntar tills den bleknar så tillvida att gatlyktorna å varenda mötande bil överglänste ljusfenomenet. Irriterande som tusan!

…nu ska jag göra mej klar för sängen…nattinatti, sov gott å dröm vackra drömmar…  bedtime-good-night_thu

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s