Man blir så glad

Jag har ju fått nytt schema å det börjar funka jättebra på nya stället, men så i måndags fick jag gå till ett av mina gamla ställen, som jag inte varit på sen före jul, för de hade stängt mellandagarna å efter nyår fick jag det nya schemat. De var så glada att jag var tillbaka, men blev jättebesvikna när jag sa att det bara var den dagen, för det är hon som varit där som ska ha det i fortsättningen. De frågade om man inte kunde protestera mot det, så jag sa att jag kan fråga om jag får tillbaka det.
Sagt å gjort, jag smsade chefen å frågade om det går att ordna direkt när jag gick därifrån. Jag trivs jättebra där. Det är där boxern Rut brukar vara om ni minns mitt inlägg om henne. Chefen smsade tillbaka att hon skulle se vad hon kunde göra.
Igår fick jag ett nytt sms med bild på nytt schema.

Screenshot_20180120-094114

de hade oxå ringt!…hur gulliga?…man blir bara sååå glad!…  le

2 reaktioner till “Man blir så glad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s