Sjuka tulpaner

Asså…man kan väl inte säga att jag är direkt nöjd med buketten jag köpte. Åtminstone inte med de lila tulpanerna. De vita med lila i är jättefina, men de lila har lixom inte utvecklats mer än till de knoppar de var vid köptillfället å nu håller de på att torka ihop så. Inte fint!
De växer inte heller. Tulpaner fortsätter ju att växa å de vita gör det å slår ut så fint, men inte de lila. De är ännu kortare nu, för jag har ju klippt ner dem en gång för att de håller längre då, det var ju innan jag visste att det var nåt fel på dem. Tur jag köpte två buketter!

DSC_0014.JPG

…ska klippa ner de vita lite till å sen blir det en ny bukett…  tulips_3_text

2 reaktioner till “Sjuka tulpaner

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s