Sug efter nyttigheter

Så här års, när man har smällt i sej en massa mat, kakor å godis, blir jag så himla sugen på sallad å frukt, så Håkan var snäll å gjorde den goda tonfisksalladen han brukar göra. Det känns så fräscht, om än det är majonnäs i den, men ändå gott å nyttigt tillsammans med ett rostat bröd. Godiset börjar ta slut. Inga kakor kvar å jag tänker nog inte baka några nya heller, åtminstone inte än på ett tag, för det blir bara ett onödigt intag. Vi får hålla oss till gofika på fredagar. Antingen semla eller äppelpaj eller nåt annat gott.
Jag vill gå ner i vikt å har satt 1 kg i månaden fram till semestern. Den börjar nog i mitten på juli. Jag tror jag blir beviljad det med tanke på att jag inte hade nån semester förra sommaren.
Att väga mellan 57-58 kg är alldeles lagom tjockt, eller smalt, för mej. Mindre behöver jag inte bli. Å jag känner mej peppad för en gångs skull. Alltså på riktigt peppad, inte som jag varit de senaste åren här, utan mer så där som jag var förut. Det känns lite annorlunda. Jag stannar inte vid chipsen å ostkrokarna i affären å tittar på Håkan med hundögonen så att han ska ge med sej, utan går orubbligt förbi å vet att jag får vänta nån vecka till.
Nu ikväll kände jag att jag hade velat ha äpplen att skära ner i klyftor å smaska på. Så gott! En massa olika frukter. Jag brukar vara sugen på bananer oxå. Betyder det nåt? Har jag brist på nåt månne? Eller är det bara att jag förbereder mej mentalt på denna viktnedgång? Det ska jag köpa iallafall, nästa gång vi handlar. Äpplen, päron, bananer å apelsiner. Jag vill göra värsta goda fruktsalladen!

DSC_0013.JPG

…kanske är nåt fel på mej ändå…fast jag brukar bli så här när jag väl bestämt mej…  hm2_thumb.gif

*googlar*

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s