För gammal för att vara jag

Idag fyller jag år. Femtiotvå för att vara exakt. Jag är för gammal för att vara jag. Siffrorna måste byta plats. Jag är mer 25, tycker jag. Det är bara kroppen som inte håller med, men jag står på mej. Inte en dag över 25. Så det så!

20180707_113745

…ja, grattis till mej då…  birthday-dancer

4 reaktioner till “För gammal för att vara jag

  1. Ju du jag har ju alltid sagt att du är en flicksnärta mera 25 än 52 och vacker är du som få. Grattis min fina tös och roligt att du gillar presenterna som du fick och Mias bukett är verkligen magnifik .Puss och kram

    1. ja, jag gillade dem väldigt mycket…å det är klart jag är fager, jag brås ju på dej 😀
      Puss å kraaaam ♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s