Tipselipset

Om man vill ha ett doftande hem, ni vet när man har städat å det luktar sådär nyskurat å gott så vill man ju att det ska hålla i sej lite längre, men det gör det ju inte, doften försvinner ju i stort sett så fort fukten avdunstat från golvet. Lite överdrivet då, för det doftar ju nån timme iallafall, men kläder doftar ju länge. Inte av tvättmedlet, men väl av mjuksköljen. Jag har köpt äppelblom som bara doftar så gott att jag vill att precis allt ska dofta så i hela mitt liv. Ja men då får vi väl fixa det då.
Jag tog en sprayflaska å fyllde med vatten till lite över hälften å sen en dutt med mjukskölj, sen gick jag å duschade precis allt med tyg i hela lägenheten. Soffan å sängen, mattor å gardiner, filtar å kuddar, lampskärmar å dukar. Å nu doftar det så himla gott här i mitt lilla residens. Verkligen superfräscht!

DSC_0133

…valde mjukskölj även för att det är nåt vi har i våra kläder å alltså inget farligt…  mys

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s