Nyttigt ÄR gott

Vi hade grillad kyckling till middag i onsdags, det är så gott å så är det skönt att slippa ställa sej vid spisen när man kommer hem, å som vanligt blev det över en hel del. Då brukar jag göra kycklinggryta av resterna. Nu blev det nåt liknande, men eftersom vi vill gå ner i vikt så äter vi mindre kolhydrater än vanligt så det blev med grönsaker istället för ris. Haricots verts, majskolv, blomkål, paprika å lök.
Att äta nyttigt är inget straff bara man kommer ihåg att byta ut ris, pasta å potatis mot sånt som växer ovan jord. Det blir minst lika gott, jag lovar. Å så kan man äta med kolhydrater kanske ett par gånger i veckan bara, så kommer man snart se skillnad på omfånget. Man kan oxå med fördel ta nån dag då man äter väldigt lite kalorier.
Nu skulle vi haft ruccolasallad å bladspenat till oxå, men det glömde jag å det är alltid därför, för att minnet sviker, som jag misslyckas med mina nyttiga dieter, inte för att jag inte tycker det är gott.

DSC_0135

…det är ingen soppa även om vi äter i djuptallrik, det var bara lättare att ha maten i det…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s