Godmorgon Sverige

Eller godmorgon…det är väl snarare god förmiddag. Faktiskt snart lunch till å med. Men det får bli en brunch för mej då jag inte ätit nån frukost ännu. Å andra sidan äter ju en del frukost mellan ett å två på eftermiddagen så jag är nog rätt tidig ändå om man väljer vem man jämför med.

Iallafall så skulle jag ju visa min nya jacka medan det är ljust å vad passar väl bättre än att börja med min nya pyjamas jag ännu inte hunnit kliva ur. Den hittade jag på ICA-Maxi å tyckte att jag kunde få den då jag varit så…krasslig i armarna, eller nåt.
Så här ser den ut…

DSC_0122

…tog en i storlek medium då jag fortfarande är lite rultig, allt som jag gick ner i somras har jag gått upp igen så nu måste jag verkligen skärpa mej. Byxorna är zickzack-randiga i värsta Missonistilen å tishan har en snöflinga som glittrar så fint. Fast det syns förstås inte på bild. 149 kr för båda delar. Billigt å bra!

DSC_0124

Å så jackan då. Snodde en bättre bild på Zalando där den är beställd. Man betalar ingen frakt å är man inte nöjd å vill returnera så är det oxå gratis, så att beställa där är ju som att åka till stan å shoppa då man bara betalar för varan. Sen en sak till jag tycker är fin är att man, precis som från Klarna, får en betalningsbekräftelse. Det kan vara skönt att veta att pengarna kommit rätt.
Så här ser den ut…

R5921G01U-K11@14

Hur snygg? Jag såg den i högerkanten på FB där de visar reklam å jag kastade mej in på Zalandos sida å beställde den på en gång. Inget velande, inget funderande, inget ångrande. Jag skulle bara ha den! Beställde den oxå i storlek M.

På högerärmen är det ett märke med ett gulligt plåthjärta. Bara en sån liten detalj  4f7ed27c5e11d639e9bd2bac9a6acc1e
Å den är lika snygg invändigt som utvändigt. Snyggt foder å snyggt märke. Den är helt enkelt genomsnygg.
Ingen vinterjacka. Den är tunn å vindtät så jag använder den nu fastän det är 0°, men jag har min rosa adidasjacka under så det går bra.
669 kr tyckte jag var ett bra kampanjpris. Nu är den dock lite dyrare igen.

…nu ska jag fortsätta min dag med lite städning å sånt…ses sen  fallsmiley4

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s