Nån form av 5:2 diet

Hur kunde jag glömma? Jag skulle ju skryta om att jag har tränat med mina hantlar oxå. Å efter det får jag min sedvanliga gainomax som belöning. Det är ju både gott å bra för återhämtningen. Å inte heller har jag berättat att jag har börjat nåt som liknar 5:2 dieten, fast jag lagar ju inte nån näringsrik, men kalorifattig middag, näärå, jag kör bara på vanlig mat, men bara två gånger dagligen, måndagar å torsdagar. Havregrynsgröt till frukost å sen en sen middag så jag inte behöver gå å lägga mej hungrig. Har ingen koll på hur många kalorier jag äter, vet bara att jag går bort ca 500 av dem, så inte blir det så mycket. Då passar det utmärkt att träna de dagarna, för jag dricker så mycket vatten å sen en ”gaino” på det, så jag blir inte hungrig i första taget. Lite kaffe när det gått ett par timmar å snart ska vi gå en promenix i nästan en timme å då känner jag inte heller nån hunger. Å sen middag när vi kommer tillbaka. Det blir alldeles perrans!

DSC_0371

…tränar gör jag för värken i mina axlar å inte annat, så ingen behöver kritisera min kost… trana3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s