Lill-flaskan

Hej allihopa! Nu är vi tillbaka på ranchen. Vi ska fira nyår här, som vanligt, å jag tyckte att vi skulle åka lite tidigare så katterna hinner vara här lite längre än bara fredag till söndag. Nu får de en natt till å det känns nog länge för dem. Vi jobbar förstås imorron, som vanligt.

Här är lill-flaskan med whisky som Håkan fick i julklapp. Den är humongous! Nej, vi ska inte skåla in det nya året med den, vi ska inte ens ha Pommac i år, utan det blir bara julmust å trocadero. Kanske att vi gör lite Irish coffee, men inte öppnar vi den där då, det får i så fall bli av de mindre flaskorna som redan är öppnade.

dsc_0090

…längesen jag drack irish coffee, det skulle verkligen vara gott…måste nog köpa lite grädde…  yum

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s