Julgotter

Julgotter å alla andra frestelser får ju det här med viktminskningen att senareläggas, för hur ska vi hinna äta upp allt detta till nyår? Det går ju bara inte. Tre strutar med diverse chokladpraliner, en påse med chokladbollar, after eight, tryffel, Ferrero Rocher, Toffifee, engelsk konfekt m.m. å så alla polkagriskäppar i granen. Herre min skapare. Jag får nog skjuta fram bantningen till påsk. Nä visst ja, då är det ju påskägg o dylikt…nåja, jag tar det…en annan dag då.
After eight å ferrero är det vi själva har köpt, resten fick Håkan i julklapp i en söt jutesäck, som det stod god jul på.

imgp2592

Sen fick han även en romflaska, den på bild, å så var det nån som tyckte att han som super så mycket skulle få en fyra liters famous grouse i en ställning som man vickar på så man slipper lyfta flaskan å hälla. Den är nog inte är så lätt  lol2

imgp2594

…”han som super så mycket”…Håkan är ju halvnykterist…  lol2

3 reaktioner till “Julgotter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s