Färdiga för julen

Nu är salladen klar å jag har gjort dressingen som ska vara till, men inte blandat i, för det får man ta själv hur mycket man vill ha.

imgp2600

Skinkan är griljerad å färdig. Så himla god! Å med salladen ovan, kokta ägg, lite sill å rödbetssallad så är julen fulländad. Jag gjorde en gryta på fläskbitar i min emaljerade gjutjärnsgryta som smakar precis som mammas karelestek, som vi alltid hade till jul, så nu har vi det också på julbordet. Revbensspjällen ska förstås tillagas, men vem har bråttom, det hinner vi med sen. Köttbullar har vi lite kvar av så jag behöver inte rulla några nya. Prinskorven är inhandlad. Janssons har vi också i frysen. Ja, mer färdiga för julen kan man knappast bli. Men jag får vänta tills Håkan kommer hem. För ensam äter jag inte allt det där. Men jag kan ju tjuvstarta med en skinkmacka eller två  yum

imgp2602

…så härligt…men samtidigt bitterljuvt…snart är ju det hela över…  sad2

2 reaktioner på ”Färdiga för julen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s