Öskar blev fruktskål

Ja, det är ju en massa olika saker man kan ha i mitt öskar, till exempel ljus med kottar å mossa eller renlav å peta ner lite plastlingon så här till jul. Jättegulligt ju. Eller också kan man ha nötter i den, alltså valnötter å hasselnötter som man knäcker, om man inte är rädd att få med såna där eländiga flygfän som vi fick i en valnötspåse. Inte för att de var svåra att bli av med, men ändå. Man kan även med fördel ha godis i den, såna med papper på, men nu till att börja med ska jag ha clementiner i den. Å apelsiner, när vi nu har det hemma igen.

dsc_0076

Eftersom jag inte hade några grankvistar att pryda den med så tog jag lite fuskmurgröna runt handtaget för att dölja det trasiga lite, men inte helt, för det är en viss charm med det ändå. Å den passar ju alldeles utmärkt som fruktskål, måste jag säga. Mycket fin!

dsc_0078

…sen, efter jul, får man förstås hitta på nån ny, för årstiden passande dekoration…  cool

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s