Fjärde advent

Jag vet inte vad det är, om jag är senil eller nåt, men vi åkte ju till ranchen för att fira av både tredje å fjärde advent. Det var lixom the main reason. Tror ni att vi tände fjärde ljuset idag? Ne, precis. Det föll så klart i glömska, som så mycket annat.

Men här hemma har jag då tänt alla ljusen nu å så får vi ta det antingen på julafton eller till nyår, beroende på om Håkan är hemma eller inte. Det är ju inte så himla noga egentligen. Det var bara nåt jag ville göra så att det firas på ranchen också å inte bara i stan.

dsc_0079

…jag får skylla på min ålder, för jag kan inte säga att jag haft mycket att göra…tyvärr…  eeh_thumb

En reaktion till “Fjärde advent

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s