Julklappar

Har ni slagit in några julklappar än? Jag har hunnit med två stycken, men jag har köpt alla redan så det är färdigt å ingen jäkt å svår panik råder i detta hem. Jag tänkte väl slå in dem nästa vecka å lägga under granen. Jag ska väl hitta på nåt åt Valle å Vilma också. Jag ska sy nåt smått å fylla med kattmynta. Det brukar de bli glada åt. Eller om jag gör en leksak med kattmyntatabletter som får ramla ut när de rullar på dem. Jag har faktiskt ihåliga bollar redan med en liten pingla i som man kan lägga nåt gott i. Vilma kan få såna där knapriga kuddar som hon gillar i sin å så nån liten råtta med kattmynta i. Ja, det får bli två paket var åt de små.

dsc_0061

…klart katterna ska ha julklappar också…  w_nikolaus_187

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s