Snart läggdax

Så här på fredagskvällen brukar man ju vara uppe lite senare, men jag är så förjordat trött nuförtiden. Jag sov hemma från kanske 8 till 9:30, sen när vi kom hem till ranchen slocknade jag ifrån tv:n. Vet inte hur länge. Nu är klockan runt 22 å jag känner mej jättetrött. Jag vet inte om det är värken som gör mej trött eller om det är åldern. Men sååå gammal är jag ju inte.

Nä, jag vet inte vad jag ska göra. Vi äter ju magnesium som skulle råda bot på tröttheten, men jag har inte märkt nån skillnad. Kan lika gärna sluta med dem. Har slutat med alla andra piller med, de där certapax, som skulle vara en prenumeration, fick vi beställa varje gång så det rann ut i sanden. MSM-pulvret fick jag ont i skallen av så jag skulle ha ett uppehåll, men har inte tagit sen dess. Kanske bäst att bara ta Omega-3, för de är i alla fall bra. Inget jag blir piggare av, men det har andra fördelar. Det finns nog inget mirakelmedel man kan köpa å stoppa i sej, man måste nog hålla igång. Energi ger energi, så ju mer man rör på sej, desto piggare blir man. Jag vet. Jag har ju sett det själv. Var ju värsta energiknippet när jag tränade som mest. Jag måste nog börja igen, annars kommer jag dö tröttdöden. Å det vill ni väl inte?

20160824_111555 (2)

…säger gonatt med en bild på mitt korthåriga jag…gonatt, sov gott, ses imån…  smileys-schlafen-802955

Leave a Reply