Snart helg

fullfartmothelgen

Tjohhooo, så var det fredag igen å jag har precis ätit min lunch å väntar på att få gå till jobbet. Jag börjar tolv å slutar strax efter tre nån gång å sen är det HEEEEELG!!

Tänk så längesen jag gick å längtade till fredagen. I å för sej har jag inte direkt längtat nu heller, men det gör då verkligen ingenting att man får vara lite ledig ett tag. När man jobbar så korta dagar som jag blir de inte betungande annat än att man inte får sovmorgon, men när jag börjar sent går jag ju å lägger mej här hemma i soffan å slumrar en stund, så de där tidiga mornarna gör inte så mycket.

20160826_103821 (2)

…jag vet…spisen är högre än bänken…den ska sänkas till samma nivå, oroa er inte…  ha

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s