Ny kudde i soffan å vintertid

En ny kudde fick sin plats i soffan. En av alla saker jag köpte på IKEA när vi var där. Det andra får jag visa sen när vi flyttar hem igen, till min gata i stan, där jag bor. Vilket nog blir i början på september, eftersom Håkan går på vintertid i jobbet då å jobbar alltså 8:00 – 17:00 fr.o.m den första. Å jag vill hellre bo i stan när vi jobbar båda två. Det är som enklast. Å katterna lär ändå inte vilja vara ute när det börjar bli kallare å vi kommer hem en timme senare.
Så jag ska städa till där nu medan jag ändå väntar tills Håkan slutar, så det är rent å fint när vi flyttar tillbaka.

20160817_153132 (2)

…så fint det kommer bli med alla nya saker jag köpt å presenterna jag fått…  mys

*längtar*

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s