Lycklig, men ack så ont

Alltså…hur kul tror ni att jag tycker det är att börja jobba igen? Jag måtte vara galen, men jag älskar det! Åååh, ni anar inte hur roligt det var att komma ut bland folk å känna att man gör lite nytta å samtidigt tjäna lite pengar. Sååå härligt!

Jag har gått idag som jag aldrig gått förut, enligt min mobil. 19602 steg! Asså fattar ni? Varför det är så mycket mer än tidigare, trots att jag jobbade heltid, är för att jag gått till å från jobbet också, vilket jag inte kunde förut då det låg så långt bort.

Screenshot_20160817-152651

Förstår ni hur mina fläskvolanger kommer att minska å bara försvinna om jag fortsätter gå så här rekordartat. Herre min skapare! Jag kommer ju att tyna bort. Blir å äta mycket godis smiley-wink

Screenshot_20160817-152914

Man ser skillnaden på mina dagar hittills. Den fjortonde bara 1249 steg. Visserligen har jag inte haft mobilen på mej hela tiden, men jag har nog inte gått sådär hemskt mycket mer än så.
Förmodligen kommer jag fortsätta gå mycket, för jag kommer att få mer jobb än denna veckan. Min arbetsledare, som jag har nu, har haft så svårt att få ihop det å har massor med småställen inne i stan som det skulle underlätta om nån kunde ta å jag sa att jag gör det gärna, för jag stämplar inte eller nåt så jag behöver tjäna pengar. Dock högst fem timmar till att börja med, sen får vi se. Kanske jag kan jobba mer om jag vill ha nåt, då vill jag ju tjäna lite extra, så kan jag köpa det utan att ta från min buffert. Finemang!

Screenshot_20160817-165648

…ja jisses!…inte konstigt jag har ont i fötterna…  ha

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s