Ingen fågelskådare

Ser ni vad jag ser?

IMGP2321 (2)

Vilma smyger i det höga gräset. Å det är inte för att hon är fågelskådare, det kan jag försäkra.

IMGP2322 (2)

Jag får vakta henne hela tiden så hon inte lyckas snappa en fågel. Framförallt inte nån av talgoxarna! Jag vill ju inte att hon ska ta nån fågel, men talgoxarna är bara två å de har ungar i holken så absolut inte dem om jag får välja. Inte för att de andra arterna kanske hjälper varandra om nån skulle dö, men ändå, det är extra känsligt om de bara är två.

IMGP2324 (2)

Jag tar in henne å hoppas att hon kommer på andra tankar, men det dröjer inte länge förrän hon är där igen å smyger.

IMGP2325 (2)

Å hon tycker inte om när jag förstör för henne, så nu har jag börjat låtsas att jag har annat ärende dit ut bara för att hon inte ska kunna vara sur på mej. Till exempel så måste jag ju ut å fotografera just precis då när hon låg å lurade bakom busken.

IMGP2326 (2)

…ja vaddå?…hon kan vara riktigt tjurig den tjejen…bäst att hålla sej vän med henne…  blund

2 reaktioner till “Ingen fågelskådare

    1. hahahahahaa hörröduru! det har hon nog efter dej…inte för att du vill döda fåglar, men du gör inte heller som man säger =D

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s