My new craving

Nog har jag ätit det här puffade riset tidigare, många gånger, å gjort såna där rischoklad, men just nu har jag fått sån craving alltså. Tidigare har en sån påse räckt i flera veckor. Nu har jag tömt en på en vecka å påbörjat en ny. Det är så gott med bara mjölk å socker, men man kan ju ha O’boy istället om man vill eller, som jag har ibland, jordgubbs-, hallon eller aprikoskräm som smaksättning. Det fick jag hos min bästis mamma i Västerås, som även var min dagmamma ett tag, å jag kan fortfarande bli sugen på det ibland. Men för tillfället är det med socker som gäller.

DSC_0755 (2).JPG

…en skål om dagen, gör gott i magen…eller två…typ…  yummy

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s