Minns du Anneli?

Minns du vår sång Anneli? Eller har jag kanske frågat tidigare? Jag vet inte, men här kommer den i alla fall…

♫  Havo, Havo lingonben, Ola är vår ögonsten…Towe, Towe öronsnopp, Anette hon bara sticker opp… Herman, Herman sperman dansar hela dagen lång, Tomas, Tomas lokomotiv lyssnar till vår lilla sång…yeah yeah bidoobido-pidoobiidappappaa osv osv… ♫

…så härligt när man får såna där minnesbilder…å att jag till å med kommer ihåg texten…  biggrin_thumb2

3 reaktioner till “Minns du Anneli?

  1. Det är samma för mig jag kommer oxå ihåg hela den låten. Vi hade en till: ”tapeten den gula, blommorna raknar och korna går på ängen…..åååååå vilken härlig Da…den mindes jag inte hela, kommer du ihåg den?: )

    1. hahaha, nä jag minns också bara just den frasen…vilka texter alltså, undrar just hur det stod till med oss =D

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s