Vältrar mej i självömkan

Här ligger jag å tycker synd om mej med min eländiga fot å en huvudvärk som inte släpper.

image

Jag tänkte ju inte visa eländet, men kan ändå inte låta bli.

image

Never mind mitt ludna ben, det blir så när man inte rakar det på åtta veckor. Kan inte göra det än heller för det ömmar så nu när jag ömsar skinn. Bara att ha täcket på sej inatt var en plåga så jag fick ha foten framme trots att ventilen stod öppen i fönstret intill. Ville inte stänga heller för man sover bättre när det är svalt i sovrummet.

image

Ni ser ju att det fortfarande är svullet, men inte alls som det var när jag bytte gips för några veckor sen.
Nu ska jag ta å massera mina axlar med träkulorna som ni ser i översta bilden, den ligger vid mina fötter. Den hjälper faktiskt väldigt bra så kanske jag blir av med skallebanket snart.

…huuujedamej så eländig jag känner mej…  image

Leave a Reply